Bursa Hungarica pályázati felhívás

BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Sátorhely Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve a 2023.évre kiírja a

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot szociálisan hátrányos helyzetű - jelenlegi és leendő  - felsőoktatási hallgatók számára.

Részletes információk a http://www.emet.gov.hu honlapon.

A pályázat benyújtása elektronikus rendszerben történik. A Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken: 
https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek újat.A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni.

A pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a Sátorhely Község Polgármesteri Hivatalában (Frank István alpolgármester 20/772-7861) kell benyújtania a pályázóknak személyesen. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2022. november 3.