Hirdetmény az ügyfélfogadás szüneteléséről

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a rendkívüli járványveszély miatt kihirdetett veszélyhelyzet okán a Nagynyárádi Közös Önkormányzati Hivatalban (a törzshivatalban és a kirendeltségeken is) 2020. március 16. (hétfő) napjától, határozatlan ideig az ügyfélfogadás szünetel. 

Kérem Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a halaszthatatlan hivatali ügyintézést lehetőleg a személyes megjelenés elkerülésével, elektronikus kapcsolattartás útján és telefonos ügyintézés igénybevételével intézzék.

Nagynyárádi törzshivatal: 69/374-104

Kölkedi Kirendeltség: 69/384-181

Lippói Kirendeltség: 69/377-192

Központi e-mail cím: hivatal.nagynyarad@gmail.com

Az azonnali ügyintézést igénylő ügykörök – haláleset anyakönyvezése, illetve soron kívül intézendő szociális ügyek tekintetében természetesen továbbra is állunk az ügyfelek rendelkezésére. Kérem, a személyes ügyintézés előtt szíveskedjenek telefonon időpontot egyeztetni. Az igazolhatóan az ügyfélfogadás szüneteltetéséből eredő mulasztásokért az Önkormányzati Adóhatóság nem szab ki bírságot.

A hivatalban a pénztári kifizetés is szünetel, így a megállapított juttatások és egyéb kifizetések teljesítése ebben az időszakban banki átutalással, illetve postai úton történik.

 

Szíves megértésüket és türelmüket megköszönve, tisztelettel:

Zimmermann-né dr. Kovács Anikó s. k.
jegyző